ΚΑΕ Άρης για τον φίλαθλο που λιποθύμησε: «Σήμερα σώθηκε μια ζωή» (vid)

ΚΑΕ Άρης για τον φίλαθλο που λιποθύμησε: «Σήμερα σώθηκε μια ζωή» (vid)

Newsroom
ΚΑΕ Άρης για τον φίλαθλο που λιποθύμησε: «Σήμερα σώθηκε μια ζωή» (vid)

bet365

Ένας φίλαθλος του Άρη έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια του ντέρμπι του Άρη με τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο, σε μια δύσκολη στιγμή για όλους όσους παρεβρέθηκαν στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά με το δυσάρεστο περιστατικό, έχοντας πάντως να μοιραστεί πολύ ευχάριστα νέα με τον κόσμο.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή διεκόπη προσωρινά στο δεύτερο μέρος, όταν ένας φίλαθλος των κιτρίνων λιποθύμησε κι αποχώρησε με ασθενοφόρο από το Παλέ ντε Σπορ.

Η ΚΑΕ Άρης, μερικές ώρες μετά το φινάλε του ματς, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σήμερα σώθηκε μια ζωή», ανακουφίζοντας άπαντες αναφορικά με την υγεία του ανθρώπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Μπροστά σε θέματα ζωής, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές, άπαντες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία σήμερα (14/11) στον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν φίλαθλος του ΑΡΗ κατέρρευσε στην κερκίδα.
Χάρη στις προσπάθειες του σταφ του ΑΡΗ (Νίκος Κουκουλιάς, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, Παναγιώτης – Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Θόδωρος Αλεξιάδης), αλλά και του φίλου της ομάδας μας, φυσικοθεραπευτή, Χριστόφορου Μουρατίδη, σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή.
Τους ευχαριστούμε όλους!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα