Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Μάντζαρη

Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Μάντζαρη

Newsroom
Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Μάντζαρη

bet365

ΠΑΟΚ και Βαγγέλης Μάντζαρης κατέληξαν σε οριστική συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογραφεί και το συμβόλαιο.

Μετά από διαπραγματεύσεις τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ΠΑΟΚ mateco και Βαγγέλης Μάντζαρης βρήκαν σημείο επαφής στο οικονομικό κι έτσι απομένουν δύο πράγματα για να επικυρωθεί η συμφωνία τους. Το πρώτο είναι η καταβολή του ποσού που προβλέπει το buy out του συμβολαίου του με τη Χαποέλ Εϊλάτ ούτως ώστε να αποδεσμευτεί από την ισραηλινή ομάδα και το δεύτερο, η αποστολή υπογεγραμμένου συμβολαίου στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια τυπική διαδικασία καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, ενήμερη είναι επίσης και η ομάδα από το Ισραήλ.

Η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη πέρασε από πολλά κύματα καθώς αρχικά στον ΠΑΟΚ συζήτησαν με τον έμπειρο γκαρντ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, για να ακολουθήσουν οι δεύτερες σκέψεις κι αυτές αφορούσαν τις αγωνιστικές ισορροπίες που ήδη έχει η ομάδα. Τελικώς αποφασίστηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η περιφερειακή γραμμή και υπό αυτές τις συνθήκες ο Δικέφαλος προχώρησε σε συμφωνία μαζί του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα