Περιστέρι: Χειρουργείο και δύο μήνες νοκ άουτ ο Μωραΐτης

Περιστέρι: Χειρουργείο και δύο μήνες νοκ άουτ ο Μωραΐτης

Newsroom
Περιστέρι: Χειρουργείο και δύο μήνες νοκ άουτ ο Μωραΐτης

bet365

Ο Δημήτρης Μωραΐτης θα περάσει την πόρτα την χειρουργείου καθώς υπέστη κάταγμα και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Όπως ενημέρωσε χαρακτηριστικά η διοίκηση του Περιστερίου «νοκ άουτ για το επόμενο δίμηνο βγήκε ο Δημήτρης Μωραΐτης στο Περιστέρι Vitabiotics.

Ο γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (7/11) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς αριστερής πηχιοκαρπικής.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη (10/11) το πρωΐ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από την ιατρική ομάδα του Νίκου Πισκοπάκη. Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον γκαρντ του Περιστερίου Vitabiotics υπολογίζεται μετά από δυο μήνες. Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θεραπεία ακολούθησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος την Δευτέρα (8/11), λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, το Περιστέρι Vitabiotics θα «πετάξει» την Τρίτη (9/11) για την Δανία και την αναμέτρηση με την Μπάκεν Μπέαρς, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων για το FIBA Europe Cup.»

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα