Μανωλόπουλος: «Το Περιστέρι έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ, καταπληκτική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο»

Μανωλόπουλος: «Το Περιστέρι έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ, καταπληκτική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο»

Newsroom
Μανωλόπουλος: «Το Περιστέρι έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ, καταπληκτική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στον εορτασμό των 50 ετών ζωής του Περιστερίου, ενώ σχολίασε και την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Basket League, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε αναλυτικά στη συνέντευξη τύπου:

«Θα ξεκινήσω λέγοντας χρόνια πολλά στην ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου, είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον σύλλογο. Η ομάδα που φτιάχτηκε το 1971 βρέθηκε στο γήπεδο και τιμήθηκε. Αυτή η ομάδα είναι ένα κόσμημα για το Περιστέρι, έχει προσφέρει πάρα πολλά, όχι μόνο για το Περιστέρι, νομίζω για το ελληνικό μπάσκετ. Η δουλειά που γίνεται στα νέα παιδιά εδώ και χρόνια είναι καταπληκτική και ελπίζω να συνεχιστεί».

Πρόσθεσε στη συνέχεια «να πω και πολλά ευχαριστώ για τον κόσμο που δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τους ευχαριστήσουμε. Ο Ολυμπιακός που αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας ήταν πανέτοιμος για να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς, πνευματικά έτοιμοι δεν ήμασταν και το παιχνίδι στράβωσε από το πρώτο 10λεπτο. Και αν στραβώσει ένα παιχνίδι έτσι με αυτό τον τρόπο, κάνοντας πολλά λάθη στην επίθεση, χάνοντας πολλά ριμπάουντ στην άμυνα και μη παίζοντας καλό αμυντικό τρανζίσιον είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά να μπορέσεις να γίνεις ανταγωνιστικός και να κερδίσεις το παιχνίδι».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δημιουργούν μεγαλύτερη επιβάρυνση στην ομάδα, σχολίασε: «Ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή έχουμε ένα τραυματισμό του Χρυσικόπουλου, που μας έλειψε πολύ με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε τόσο βάθος σαν ομάδα και τώρα πρέπει να περιμένουμε τον Μωραΐτη που θα κάνει εξετάσεις για τον τραυματισμό που είχε προς το τέλος του παιχνιδιού στο χέρι. Ελπίζω να μην είναι σοβαρός. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και για το πρωτάθλημα».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα