Πρόβλημα με Κάζινς στον Άρη

Πρόβλημα με Κάζινς στον Άρη

Πρόβλημα με Κάζινς στον Άρη

bet365

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Αϊζάια Κάζινς ταλαιπωρείται από θλάση και αναμένεται το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας το οποίο θα κρίνει τη συνεργασία του με τον Άρη.

Στον αέρα είναι η συνεργασία των «κίτρινων» με τον 27χρονο γκαρντ καθώς διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από θλάση, δίχως επί του παρόντος να είναι ξεκάθαρο το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Αυτό θα διευκρινιστεί στη διάρκεια της ημέρας και για την ακρίβεια, από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε καθώς θα δείξει το μέγεθος της θλάσης και φυσικά το διάστημα που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτεί. Ο Άρης δεν είχε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο πρόβλημα, διαπιστώθηκε στις ιατρικές εξετάσεις και ειδικότερα, από τη στιγμή που ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις στη διάρκεια της χθεσινής (2/11) προπόνησης.

Είναι ευνόητο ότι εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι που θέλουν τον Αμερικανό να χρειάζεται μεγάλο διάστημα για να ξεπεράσει το πρόβλημα, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι στον αέρα. Να σημειωθεί επίσης ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του Έρικ Λόκετ και κατ’ επέκταση ο Άρης δεν έχει προχωρήσει σε δεύτερη αλλαγή παίκτη μετά από αυτή του Τζέιμς Κέλι αντί του Μάικλ Φίνκε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα