Λυκογιάννης: «Καταστροφικό το ότι ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να παίξουμε μπάσκετ»
Αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι με 86-87 στην PAOK Sports Arena, ο έμπειρος τεχνικής δήλωσε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου:
«Είμαστε αρκετά δυσαρεστημένοι, κυρίως γιατί ένα παιχνίδι με ένα καλό πεντάλεπτο στο τέλος της 2ης περιόδου, το φέραμε εκεί που θέλαμε. Από κει και πέρα ήταν ανεξήγητο... Ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε άλλο, εκτός από το πως θα παίξουμε μπάσκετ. Ήταν καταστροφικό»!
Σχολιάζοντας την τελευταία φάση, ο κόουτς Λυκογιάννης εξήγησε: «Δεν θέλαμε να δεχθούμε τρίποντο. Ο Μίλερ βρήκε την πάσα και το σουτ καθόρισε τον τελικό νικητή. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, χάσαμε δυο ματς στην έδρα μας με σουτ στο τέλος. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».
Τέλος, σχετικά με τα όσα σκέφτεται να αλλάξει στο εξής, ανέφερε: «Σε όλες τις ομάδες, κάποιοι παίκτες να είναι σε καλή και κακή μέρα. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα είναι ότι πρέπει να... ματώνουμε στο πίσω κομμάτι του παιχνιδιού. Υπήρχαν παιδιά σήμερα που έχασαν το μυαλό τους. Είχαμε δύο πλειμέικερ οι οποίοι δεν λειτούργησαν καλά. Χάσαμε, γιατί την κρίσιμη στιγμή δεν παίξαμε άμυνα. Οι πρώτοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς, πρώτα εγώ, μετά οι παίκτες...».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
