Βετούλας: «Κάναμε λάθη σε καίρια σημεία, στόχος μας η παραμονή» (vid)

Βετούλας: «Κάναμε λάθη σε καίρια σημεία, στόχος μας η παραμονή» (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Βετούλας: «Κάναμε λάθη σε καίρια σημεία, στόχος μας η παραμονή» (vid)

bet365

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στην αστοχία και τα λάθη του Απόλλωνα στο ντέρμπι με τον Προμηθέα, ενώ υπενθύμισε πως στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην Basket League.

Αμέσως μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον Προμηθέα στο κλειστό της Περιβόλας, ο έμπειρος τεχνικός των γηπεδούχων δήλωσε αναλυτικά στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Στο τελείωμα του δεύτερου δεκαλέπτου μια διαφορά 5 πόντων, πήγε στους 13. Ήταν το κύριο στοιχείο για να απογοητευτούμε. Από ‘κει και πέρα, στο 50-55, εμείς χάσαμε σουτ κι ο Προμηθέας έβαλε δύο τρίποντα με τον Ρέι κι ένα καλάθι και φάουλ και πήγε η διαφορά πάλι στους 12. Τα παιδιά δώσανε το 100%, φαίνεται από την προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε μια ομάδα όπως ο Προμηθέας χαμηλά. Από την άλλη πλευρά στην επίθεση ημασταν άστοχοι και με καίρια λάθη σε σημεία που έπρεπε να ανακάμψουμε».

Ο Έλληνας κόουτς έκλεισε λέγοντας «συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Εμείς κοιτάμε τη συνέχεια. Στόχος μας είναι η παραμονή», ενώ σχολιάζοντας την παρουσία δύο ομάδων από την Πάτρα στην Basket League δήλωσε ότι «είναι ικανοποιητικό κι ευχάριστο το ότι υπάρχουν δύο ομάδες από την Πάτρα και εκπροσωπούν το Αχαϊκό μπάσκετ. Από ‘κει και πέρα οι στόχοι είναι διαφορετικοί».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα