Ηρακλής: Πρώτη προπόνηση με Κουφό πριν από το ταξίδι στο Μαυροβούνιο

Newsroom
Ηρακλής: Πρώτη προπόνηση με Κουφό πριν από το ταξίδι στο Μαυροβούνιο

bet365

Ξεκίνησε η εποχή Στέργιου Κουφού στον Ηρακλή καθώς ο έμπειρος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στο Ιβανώφειο πριν από το παιχνίδι με την Μόρναρ Μπαρ.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέργιο Κουφό, ο 57χρονος τεχνικός έδωσε το «παρών» στο Ιβανώφειο προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Μόρναρ Μπαρ (27/10) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο FIBA Europe Cup.

Όπως ανέφερε η «κυανόλευκη» ΚΑΕ «ο νέος προπονητής των "κυανόλευκων", που θα κάνει κόντρα στους Μαυροβούνιους το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μας, δεν είχε στη διάθεσή του τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος, εξαιτίας των ενοχλήσεων στα πλευρά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν υπολογίζεται για τη μεθαυριανή αναμέτρηση και τον Elston Turner Jr., που βρίσκεται, με άδεια στις Η.Π.Α.. Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/10), το απόγευμα στο "Topolica Sports Hall", γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Τετάρτη (27/10), το πρωί.

Στην αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ, που θα αναχωρήσει σε λίγες ώρες για την πόλη Bar του Μαυροβουνίου, συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Woolridge, Φίλλιος, Αγραβάνης, Daniels, Taylor, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Douglas, Παπαδάκης, Lynch.»

Λίγο νωρίτερα η ΚΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την ήττα στην παράταση.



@Photo credits: Twitter: ΚΑΕ Ηρακλής
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα