Μπαρτζώκας: «Ηρθαμε από δύσκολη εβδομάδα, χωρίς ύπνο»

Μπαρτζώκας: «Ηρθαμε από δύσκολη εβδομάδα, χωρίς ύπνο»

Μπαρτζώκας: «Ηρθαμε από δύσκολη εβδομάδα, χωρίς ύπνο»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπακού στην παράταση επί του Ηρακλή και στάθηκε στις δύσκολες συνθήκες με τις οποίες μπήκε η ομάδα του στο ματς μετά το παιχνίδι της Euroleague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (έπαιξε Παρασκευή 22/10 στις 20:00 στη Μόσχα η ομάδα του Έλληνα προπονητή).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι σε ωραία ατμόσφαιρα, με μεγάλη ένταση από τον κόσμο ο οποίος έσπρωξε τον Ηρακλή στο να αποδώσει κάτι καλύτερο από αυτό που είχε συνηθίσει. Εμείς, σε επίπεδο μεθοδικότητας, μαχητικότητας και ευστοχίας, γιατί είχαμε 30% σε πολλά ανοιχτά τρίποντα, δώσαμε το δικαίωμα στον Ηρακλή να μείνει στο παιχνίδι και βάζοντας δύο τρίποντα στο τέλος να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Δεν υποτιμώ καμία νίκη, κάθε νίκη είναι σημαντική για μας, μπορεί εξάλλου ο καθένας να δει τι γίνεται στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μετά από βδομάδα δύο αγώνων στην Euroleague και χωρίς να θέλω να παραπονεθώ στους παίκτες, δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Βέβαια, φτάσαμε στις έξι το πρωί, χωρίς ύπνο μετά από δύσκολη εβδομάδα. Κρατάμε τη νίκη».

Ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Ηρακλή και την ατμόσφαιρα από τον κόσμο και με καλή διάθεση, ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε. «Ξέρετε τι γίνεται; Με βάζετε να κάνω κριτική ή να αποθεώσω τον Ηρακλή πράγμα που δεν είμαι ο αρμόδιος να το κάνω. Εγώ κάνω κριτική στον Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα