Με Μπούτσκο και χωρίς Τέρνερ με Ολυμπιακό

Newsroom
Με Μπούτσκο και χωρίς Τέρνερ με Ολυμπιακό

bet365

Ο Παντελής Μπούτσκος θα είναι στον πάγκο του Ηρακλή στον αγώνα (24/10, 17:00) με τον Ολυμπιακό στο Ιβανώφειο στον οποίος δεν θα αγωνιστεί ο Έλστον Τέρνερ.

Στον Ηρακλή παραμένουν σε διαδικασία αξιολόγησης των ελεύθερων προπονητών, προχώρησαν μάλιστα σε επαφή με όσους ενδιαφέρουν και είναι θέμα χρόνου να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η περίπτωση του Στέργιου Κουφού συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχουν καταλήξει οριστικά οι «κυανόλευκοι» στον έμπειρο τεχνικό. Το σίγουρο είναι ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην άκρη του πάγκο θα είναι ο Παντελής Μπούτσκος – πιθανότατα στο τελευταίο του παιχνίδι ως πρώτος τεχνικός της ομάδας – καθώς ο νέος τεχνικός θα πιάσει δουλειά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την προοπτική να… πιάσει δουλειά στην αναμέτρηση (27/10) με τη Μόρναρ Μπαρ.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστεί ο Έλστον Τέρνερ ο οποίος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση… «έλαβε άδεια από την ομάδα και θα αναχωρήσει αύριο (22/10) για τις Η.Π.Α., προκειμένου να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του, η οποία θα φέρει στον κόσμο τα επόμενα εικοσιτετράωρα δίδυμα. Ο Αμερικανός παίκτης θα απουσιάσει από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό και από την εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (27/10) με την Mornar Bar, για το FIBA Europe Cup».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα