Ο Γιατράς είναι κοντά στο «ναι» στον Ηρακλή

Newsroom
Ο Γιατράς είναι κοντά στο «ναι» στον Ηρακλή

bet365

Η συνάντηση των ανθρώπων του Ηρακλή με τον Μάκη Γιατρά οδήγησε τις δύο πλευρές ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία…

Ο έμπειρος τεχνικός είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Δρακόπουλου για την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή κι αυτό δεν φάνηκε μόνο μέσα από τη συνάντηση που είχαν πριν από λίγο μαζί του στην Αθήνα, όσο από την πρόθεσή του να του παραχωρήσει εν λευκώ την ομάδα. Αυτή η συνάντηση κράτησε για τουλάχιστον δύο ώρες και ο Μάκης Γιατράς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα του είπε ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή. Εφόσον αυτά αποτυπωθούν και σε μια κόλλα χαρτί – αυτό προβλέπεται να γίνει στη διάρκεια της αυριανής (20/10) μέρας – τότε (κατά πάσα πιθανότητα) ο πρώην τεχνικός του Προμηθέα Πατρών θα μετακομίσει στο Ιβανώφειο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το «κλειδί» στην υπόθεση είναι η ελευθερία κινήσεων για την οποία εγγυήθηκαν οι άνθρωποι του Ηρακλή στον Μάκη Γιατρά. Δηλαδή, του ξεκαθάρισαν ότι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι στο κάδρο βρίσκεται ο Ράιαν Γούλριτζ για τον οποίον είχε ληφθεί οριστική απόφαση αντικατάστασής του. Για την ακρίβεια, ό,τι κίνηση είχαν προγραμματίσει οι Θεσσαλονικείς (σ. σ. καθώς είχαν συμφωνήσει με τον Ουίλ Τσέρι αλλά και καταθέσει πρόταση στον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ) μπαίνει στο ψυγείο αφού σε περίπτωση που αναλάβει ο Μάκης Γιατράς, θα τεθούν άλλες προτεραιότητες.

Εν τέλει, βάσει των δεδομένων που προέκυψαν από τη συνάντηση των δύο πλευρών, όλα δείχνουν ότι ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ηρακλή, αλλά η τελική απάντηση θα δοθεί αύριο (20/10).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα