Κατζούρης: «MVP είναι η ομάδα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κατζούρης: «MVP είναι η ομάδα»

bet365

Ο Ηλίας Κατζούρης ξαφνιάστηκε όταν έμαθε την παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στην πνευματική ετοιμότητας της ομάδας του.

«Για να πω την αλήθεια, οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε, αυτό θα γίνει κάποια στιγμή και σ’ αυτή που αναφέρεται. Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου, ούτε σχολιάστηκε εντός της ομάδας στη διάρκεια της εβδομάδας. Γενικώς, είναι πολύ όμορφο να παίζει κανείς στο Αλεξάνδρειο, όταν μάλιστα αυτό έχει πολύ κόσμο», είπε ο Ηλίας Κατζούρης για την παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του.

Στην ερώτηση για τον MVP του αγώνα, ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, αρχικά χαμογέλασε και στη συνέχεια απάντησε ότι… «ήταν η ομάδα κι αυτό το πνεύμα θέλουμε να έχουμε από την πρώτη μέρα. Να λειτουργούσε σαν ομάδα, δεν είναι τόσο εύκολο από τη στιγμή που το καλοκαίρι χτίσαμε κάτι από την αρχή αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό φανερώνει και η μεγάλη νίκη που πετύχαμε η οποία ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους παίκτες. Αντιδράσαμε καλά μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε πει. Για να κερδίσεις στο Αλεξάνδρειο θα πρέπει πνευματικά να είσαι μέσα στο παιχνίδι για σαράντα λεπτά αλλά και να έχεις προσωπικότητα. Θεωρώ ότι κάναμε και τα δύο. Τώρα θα πρέπει να δώσουμε αξία σ’ αυτή τη νίκη μέσα από τα επόμενα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα