Ο Άρης ψάχτηκε για τον Κώστα Κουφό

Ο Άρης ψάχτηκε για τον Κώστα Κουφό

Ο Άρης ψάχτηκε για τον Κώστα Κουφό

bet365

Ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Κουφού, τελικώς όμως ο Έλληνας σέντερ προτίμησε να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να αγωνιστεί στην G League.

Ο Άρης δεν έχει κρύψει την επιθυμία ενίσχυσης του στη ρακέτα, είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Μάικλ Φίνκε αποτελεί προσωρινή λύση και η αλήθεια είναι ότι με την απόδοσή του ο Αμερικανός δεν έχει πείσει ότι αξίζει συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία επαφών με τον Κώστα Κουφό, από τη στιγμή που ο έμπειρος σέντερ είναι ελεύθερος έπειτα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι Θεσσαλονικείς διαπραγματεύτηκαν με τον 32χρονο σέντερ, κατέθεσαν πρόταση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου – προχωρώντας μάλιστα και σε οικονομική προσφορά η οποία υπερβαίνει τις δυνατότητες της ομάδας – τελικώς όμως οι δύο πλευρές δεν βρήκαν σημείο επαφής. Κυρίως διότι ο Κουφός δείχνει την πρόθεση να μείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από ομάδες της G League και προσανατολίζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα