Χωρίς Λοβ και Καμπερίδη ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

Χωρίς Λοβ και Καμπερίδη ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

Gazzetta team
Χωρίς Λοβ και Καμπερίδη ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

bet365

Με δύο απουσίες θα αντιμετωπίσει (9/10, 17:00) ο ΠΑΟΚ mateco τον Προμηθέα Πατρών καθώς μετά τον Ζερμέιν Λοβ, τέθηκε εκτός και ο Γιώργος Καμπερίδης.

Ο Γιώργος Καμπερίδης τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ιγκοκέα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και κάκωση βραχέως καμπτήρα στο δεξί πόδι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται και για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ την ερχόμενη εβδομάδα καθώς η εκτίμηση της κατάστασής του θα γίνει αφού μπει σε πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αντρέας Χριστοδούλου, Malcolm Griffin, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Απόστολος Ρούμογλου, Josh Carter, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Derek Ogbeide.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, ο Άρης Λυκογιάννης υποστήριξε ότι… «είχαμε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για αυτό το παιχνίδι, κάναμε δύο προπονήσεις, σε αρκετά καλό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια, με την κούραση και τις απουσίες, καθώς δεν θα είναι μαζί μας ο Love με τον Καμπερίδη. Είναι καθαρά ένα παιχνίδι ρυθμού. Αν καταφέρουμε να ανακόψουμε το ρυθμό του Προμηθέα, που είναι μία ομάδα που ίσως και πάνω από το 50% του παιχνιδιού της βασίζεται στο transition game, δηλαδή επιθέσεις ακόμη και στα 8 πρώτα δευτερόλεπτα και ιδιαίτερα στο γήπεδό τους και μπορέσουμε να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, ώστε να μην δώσουμε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Αυτά είναι τα δύο βασικά σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα