Νετζήπογλου: «Είναι τρομερό να παίζεις για τον κόσμο του Άρη» (vid)

Νετζήπογλου: «Είναι τρομερό να παίζεις για τον κόσμο του Άρη» (vid)

bet365

Ο Όμηρος Νετζήπογλου σχολίασε τον θρίαμβο του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο Nick Galis Hall, κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο των «κίτρινων».

Ο Άρης ολοκλήρωσε μια απίθανη ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας από το -19 και αρχίζοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην Basket League με τη νίκη επί των «πράσινων» με 81-71.

Από την πλευρά του, ο Όμηρος Νετζήπογλου πήρε πολλά μεγάλα σουτ στο φινάλε και τα έβαλε, ολοκληρώνοντας το ματς με 13 πόντους (1/2 βολές, 6/7 δίποντα), 6 ριμπάουντ και μόλις 1 λάθος στα 29:21 που έμεινε στο παρκέ.

Εν συνεχεία, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το συναίσθημα είναι κάτι τρομερό. Το να παίζεις για τον κόσμο του Άρη είναι κάτι τρομερό. Εμείς το πιστεύαμε πάρα πολύ από την αρχή του παιχνιδιού. Ακολουθήσαμε κατά μεγάλο διάστημα το πλάνο του προπονητή και κάναμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Το μυστικό είναι ότι δουλεύω κάθε μέρα, έχω χαμηλά το κεφάλι, ακούω τους προπονητές μου και κάθε φορά που βγαίνω στο παρκέ, δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον κόσμο του Άρη και στην ομάδα μου».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα