Basket League: Ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ, «σύγκρουση» του Άρη με τον Παναθηναϊκό

Basket League: Ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ, «σύγκρουση» του Άρη με τον Παναθηναϊκό
Η πρεμιέρα της Basket League ολοκληρώνεται την Κυριακή (3/10) με τρεις αναμετρήσεις και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Κυριακή με ντέρμπι στο Φάληρο! Η επίσημη επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League, μετά από απουσία δύο ετών, φέρνει ως πρώτη αντίπαλό του την ΑΕΚ. Με το σοκ της αποχώρησης του Μάνι Χάρις να είναι ακόμη... φρέσκο στους «κιτρινόμαυρους».

Η προϊστορία είναι με το μέρος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αν βρεθεί στην πλευρά των νικητών θα συμπληρώσει 150 ροζ φύλλα στην Basket League. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί απ' την ΑΕΚ, στο ΣΕΦ, από το μακρινό 2003, όταν η «Βασίλισσα» είχε πάρει το τελευταίο «διπλό» της με σκορ 99-76.

Επιστροφή για Πρίφτη και Ουάιτ

Εκτός από το ντέρμπι στο Φάληρο, το πρόγραμμα περιέχει την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Στην επιστροφή των Δημήτρη Πρίφτη και Οκάρο Ουάιτ στη Θεσσαλονίκη. Παρεμπιπτόντως, οι δυο τους ήταν μέλη του Άρη στην τελευταία επικράτηση των Θεσσαλονικέων, το 2016. Από τότε, ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει 11 σερί νίκες!

Πρεμιέρα για τον Απόλλων Πατρών

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, ο Απόλλων Πατρών θα αγωνιστεί ξανά στην Basket League. Μόλις 15 ημέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο (76-69), θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός - ΑΕΚ (16:30, ΕΡΤ3)

Απόλλων Π. - Ιωνικός (17:00, ΕΡΤ Sports)

Άρης - Παναθηναϊκός (20:00, ΕΡΤ3)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα