Basket League: Πρεμιέρα με... άγνωστη βαθμολογία για 4 ομάδες

Αντώνης Καλκαβούρας
Basket League: Πρεμιέρα με... άγνωστη βαθμολογία για 4 ομάδες

bet365

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας αρχίζει σε λιγότερο από 48 ώρες και τουλάχιστον τέσσερις ομάδες θα στηθούν στην αφετηρία χωρίς να ξέρουν με πόσους βαθμούς θα ξεκινήσουν την εφετινή τους διαδρομή.

Μπορεί το ζήτημα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης να λύθηκε σχεδόν στο παρά πέντε του εναρκτήριου τζάμπολ της Basket League, όμως, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει με βαθμολογική εκκρεμότητα για τέσσερις ομάδες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Πάτρας και ο Κολοσσός Ρόδου όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες, θα αρχίσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με μηδέν βαθμούς, αλλά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες που θα συνεδριάσει ο αθλητικός δικαστής, θα μάθουν τις ποινές αφαίρεσης βαθμών που προβλέπει η τροπολογία του αθλητικού Νόμου ο οποίος ψηφίστηκε στις 21 Σεπτέμβρη.

Οι δύο πρώτοι που είχαν ελλείψεις στον φάκελό τους, αντιμετωπίζουν ποινή αφαίρεσης 3-5 βαθμών, ενώ με μείον έναν βαθμό θα τιμωρηθούν πιθανότατα οι δύο επαρχιακοί σύλλογοι, που απορρίφθηκαν ως εκπρόθεσμοι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα