Αγγελόπουλος: «Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε» (vid)

Αγγελόπουλος: «Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αγγελόπουλος: «Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε» (vid)
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συζήτηση που έκαναν με τον Βαγγέλη Λιόλιο και το κοινό τους όραμα.

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου είχαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο και το Gazzetta ήταν εκεί.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: «Είχα τη χαρά να με επισκεφθούν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού που εκπροσωπεί μεγάλος μέρος της κοινωνίας της Ελλάδος. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος, Σίγουρος πως θα είναι εξαιρετική συνεργασία γιατί μας ενδιαφέρει η ενότητα του μπάσκετ. Να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που μας εκπροσωπούν επάξια και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και την Εθνική ομάδα και τις Εθνικές ομάδες, να προχωρήσουν ώστε να γίνουν Νο.1 στην Ευρώπη. Η ομοσπονδία αγκαλιάζει όλες τις ομάδες, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι»

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Είχαμε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα θέματα. Για το παρελθόν και το μέλλον. Για το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η σχέση του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία και για θέματα Εθνικής και μπάσκετ. Ο κ. Λιόλιος έχει όραμα. Φεύγω πολύ θετικά. Θα ερχόμαστε πιο συχνά».

Τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Να συγχαρούμε τον κ. πρόεδρο. Οι ιδέες του είναι πρωτοποριακές, πρεσβεύει μια νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είχαμε καιρό να έρθουμε εδώ. Υπάρχει νέο κλίμα και νέος αέρας για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: ss/ youtube

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα