Λιόλιος: «Την Τρίτη θα εξηγήσουμε τι γίνεται με τον προπονητή της Εθνικής» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λιόλιος: «Την Τρίτη θα εξηγήσουμε τι γίνεται με τον προπονητή της Εθνικής» (vid)

bet365

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος εξήγησε πως ο μεγάλος στόχος της Ομοσπονδίας είναι η Εθνική να κάνει ξανά υπερήφανους τους Έλληνες ενώ προανήγγειλε ανακοινώσεις για το ζήτημα του ομοσπονδιακού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης 28/9.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στο «Δ. Τόφαλος», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας Πατρών διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον τελικό του Super Cup, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για το όραμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ανέφερε, μάλιστα πως στη συνέντευξη Τύπου της προσεχούς Τρίτης 28/9 θα αναλυθεί το πλάνο της επόμενης τριετίας:

«Την Τρίτη θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη τριετία, τι έχουμε σκοπό να πράξουμε ως διοίκηση ώστε να γνωρίζουν οι πάντες. Να γνωρίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες τι έχουμε σκοπό να κάνουμε με τα οικονομικά τους, με το θέμα της διαιτησίας, με το θέμα του ομοσπονδιακού κόουτς, με τα αναπτυξιακά... Ένα προς ένα. Το όραμα της Ομοσπονδίας είναι το μπάσκετ να ενώσει την κοινωνία. Μας έχει ενώσει και πρέπει να μας ενώσει ξανά... Κάποια στιγμή η Εθνική να μας ξαναβγάλει στους δρόμους. Ο στόχος μας είναι η Εθνική να μας κάνει περήφανους. Το μπάσκετ ενώνει και αυτό θα φανεί στη συνέντευξη της Τρίτης. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος και βάζω υψηλούς στόχους. Άλλο όραμα, άλλο όνειρο».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα