Ρογκαβόπουλος: «Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που τους αγαπώ πολύ» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ρογκαβόπουλος: «Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που τους αγαπώ πολύ» (vid)

bet365

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν ο MVP του Προμηθέα Πατρών στη νίκη επί της ΑΕΚ κι αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης, έχοντας απέναντί του την πρώην ομάδα του.

Ο Προμηθέας Πατρών επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 88-71 και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup -τον πέμπτο τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια όπου θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για το repeat απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Λουίς Κασιμίρο, τελειώνοντας τον αγώνα με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ στα 24:52 που έμεινε στο παρκέ.

Εν συνεχεία, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αυτό που ζητάει ο κόουτς από εμάς είναι να παίζουμε γρήγορο παιχνίδι, να παίζουμε ομαδικά παίζοντας γρήγορα... Και να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ. Πιστεύω πως σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κάνουμε και ένα παρόμοιο αύριο»

Όσον αφορά το γεγονός ότι είχε απέναντί του την πρώην ομάδα του και αν είχε επιπλέον λόγο να παίξει πιο έντονα κόντρα στην ΑΕΚ, είπε: «Όχι όχι! Δεν το βλέπω έτσι! Αν το έβλεπα έτσι, πιστεύω πως θα έκανα ένα πολύ κακό παιχνίδι σήμερα... Νομίζω πως δεν έχει καμία σημασία αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που τους αγαπώ πολύ και δεν θα το έβλεπα ποτέ κάπως αλλιώς».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Πάτρα: «Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ... Ο κόσμος και η ομάδα με έχουν αγκαλιάσει. Ανυπομονώ για τη συνέχεια».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα