Λυκογιάννης: «Δεν είχαμε καλή διαχείριση, έτσι αποκτούμε ασφαλή εικόνα»

Λυκογιάννης: «Δεν είχαμε καλή διαχείριση, έτσι αποκτούμε ασφαλή εικόνα»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Δεν είχαμε καλή διαχείριση, έτσι αποκτούμε ασφαλή εικόνα»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν έδειξε να προβληματίζεται από την εικόνα του ΠΑΟΚ mateco στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με την Τσέρνομορετς.

Ο προπονητής του Δικεφάλου εκτίμησε ότι είναι καλό για την ομάδα του να παρουσιάζει το σύνολο των στοιχείων της στα φιλικά παιχνίδια καθώς έτσι σχηματίζεται πιο ασφαλής εικόνα. «Πάντα από τα φιλικά παιχνίδια τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι μόνο θετικά. Ακόμη κι όταν αντιμετωπίζεις καταστάσεις που δεν είναι καλές. Είχαμε δύο πρόσωπα, ένα στο πρώτο κι ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικότερα στο αμυντικό κομμάτι είχαμε πολλά κενά και πολλές ελλείψεις σήμερα, σε διάφορους και διαφορετικούς τομείς. Στην επίθεση είχαμε ένα πολύ καλό και παραγωγικό πρώτο ημίχρονο κι ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Γενικότερα δεν είχαμε καλή διαχείριση των καταστάσεων που συναντήσαμε μέσα στο παιχνίδι. Θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αυτά τα τρία φιλικά παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Είναι πολύ καλό για μας ότι είδαμε δύο διαφορετικές εικόνες μέσα στο ίδιο παιχνίδι. Μαζί με τα άλλα δύο παιχνίδια θα έχουμε μία πιο ασφαλή εικόνα».

Αναφέρθηκε μάλιστα στο επόμενο φιλικό παιχνίδι (24/9) με τον Κολοσσό Ρόδου στο PAOK SPORTS ARENA, παρουσία φιλάθλων έπειτα από 18 μήνες καθώς θα επιτραπεί η είσοδος των κατόχων διαρκείας. «Είναι πολύ καλό που θα δούμε κόσμο και πάλι στο γήπεδο. Ο λόγος για τον οποίο είμαστε στο χώρο αυτό, είναι γιατί είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τον κόσμο. Το μπάσκετ θέλει κόσμο και κοινό στις εξέδρες γήπεδο, πολύ περισσότερο για την δική μας την ομάδα που ξέρουμε τι δύναμη μπορεί να δώσει ο κόσμος στους παίκτες. Είναι ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία για τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα