Συνεχίζουν την αποχή οι Φίνκε, Τέιλορ στον Ηρακλή

Gazzetta team
Συνεχίζουν την αποχή οι Φίνκε, Τέιλορ στον Ηρακλή

bet365

Ο Γιάννης Κουζέλογλου επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα του Ηρακλή, σε αντίθεση με τους δύο Αμερικανούς που συνεχίζουν να απέχουν ακολουθώντας ατομική προπόνηση.

Μάικλ Φίνκε και Ράιαν Τέιλορ απέχουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας από την περασμένη Παρασκευή (17/9), διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή της πρώτης δόσης συμβολαίων. Μάλιστα, σήμερα (20/9) βρέθηκαν στο Ιβανώφειο αλλά δεν ακολούθησαν το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, δείχνοντας αποφασισμένοι να τηρήσουν την ίδια στάση σε περίπτωση που δεν εισπράξουν τα χρήματά τους. Αυτομάτως, αυτό γεννά ερωτηματικά για τον αγώνα του Κυπέλλου (22/9, 17:00) με τον Ολυμπιακό, αν δηλαδή θα βρεθούν στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλο, πέραν ασφαλώς του ότι έχουν διαφοροποιήσει τη στάση τους από τους άλλους παίκτες με την απόφασή της αποχής.

Αντιθέτως, το ζήτημα του Γιάννη Κουζέλογλου είχε να κάνει με τη διαφωνία που προέκυψε σχετικά με όρους που συμπεριλήφθηκαν στο συμβόλαιό του. Ο Έλληνας φόργουορντ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (20/9) προπόνηση, οπότε υπολογίζεται κανονικά από τον Θανάση Σκουρτόπολο για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα