Παπαπέτρου για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League: «Κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Ευαγγελος Στελλάκης
Παπαπέτρου για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League: «Κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού αλλά και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League, στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα.

Για τη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού ο 27χρονος φόργουορντ ανέφερε αναλυτικά: «Η ομάδα έχει διατηρήσει κορμό από πέρσι. Σίγουρα με την προσθήκη των νέων παικτών και του νέου προπονητή θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα από πέρσι. Νομίζω ότι ο κόουτς έχει μια δική του φιλοσοφία και μια δομή για το πως θέλει να παίξει η ομάδα. Νομίζω προσπαθούμε να δείξουμε κάτι τέτοιο και στα φιλικά που παίζουμε».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «θέλουμε να μπορούμε να παίζουμε αρκετά ομαδικά στην επίθεση και πάρα πολύ σκληρά στην άμυνα. Ευελπιστώ όλοι να έχουμε υγεία σε αυτό το πρωτάθλημα και να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους».

Στη συνέχεια ο Ιωάννης Παπαπέτρου κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο η επιστροφή του Ολυμπιακού. Η αντιπαλότητα εντός εισαγωγικών των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει μια διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικκεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αλλά σίγουρα η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό με μια ομάδα που έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες κι ένα πολύ καλό σύνολο».

Λίγο νωρίτερα, ο διεθνής παίκτης είχε βραβευτεί ως MVP της περσινής σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα