Ίβκοβιτς: Ενός λεπτού σιγή για τον Ντούντα στην παρουσίαση της Basket League

Newsroom
Ίβκοβιτς: Ενός λεπτού σιγή για τον Ντούντα στην παρουσίαση της Basket League

bet365

Στην παρουσίαση της Basket League για τη σεζόν 2021-22 κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον σπουδαίο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο... δάσκαλος του μπάσκετ Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, κάνοντας φτωχότερο το άθλημα που αγάπησε και γενικότερα τον χώρο του αθλητισμού.

Στην παρουσίαση της Basket League δεν ξέχασαν τα όσα πρόσφερε στο μπάσκετ και στην χώρα μας, κρατώντας ενός λεπτού σιγή για τον θρυλικό Σέρβο προπονητή που έβαλε τις βάσεις για πολλούς Έλληνες coaches.

Δείτε και τις δηλώσεις του πρόεδρου της Basket League, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στον Ντούντα

«Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση της Basket League για τη σεζόν 2021-22, με την οποία γίνεται το άτυπο τζάμπολ της νέας χρονιάς. Αρχικά να εκφράσω κι εγώ ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τη θλίψη μου για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Το αγαπημένου μου "Ντούντα", ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και που αγάπησε τη χώρα μας. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν από τις μεγαλύτερε μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει στο Βελιγράδι.

Φίλες και φίλοι το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου θα μας προσφέρει συγκινήσει για τους επόμενους 9 μήνες, θα είναι ξεχωριστό για μία σειρά από λόγους. Θα υποδεχτούμε και πάλι στα γήπεδα της Basket League ton κόσμο που είναι ο έκτος παίκτης.

Είναι μία πρόκληση για όλους. Τον ΕΣΑΚΕ, τις ΚΑΕ, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές του πρωταθλήματος. Αυτός ο κόσμος που θα έχει την ευκαιρία ξανά να δει από κοντά την ομάδα του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα