Σκουρτόπουλος: «Έχουμε βάλει στοίχημα με τον χρόνο»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Έχουμε βάλει στοίχημα με τον χρόνο»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στον χρόνο που θα χρειαστεί μια ομάδα έντεκα καινούργιων παικτών για να αποκτήσει χημεία.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πάτρας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην «Περιβόλα» και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του. «Δεν είναι σίγουρα αυτός που πρέπει, αλλά (κάναμε αυτά τα φιλικά παιχνίδια γιατί) θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε, γιατί είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες και τα καλά σημεία, έτσι ώστε με τις προπονήσεις και τα τρία φιλικά που απομένουν, μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, να μπορέσουμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες αυτές. Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι 11 καινούργια παιδιά, με τελείως διαφορετική συμμετοχή πέρυσι στις ομάδες τους, που πρέπει να χτίσουνε μια νέα ομάδα», είπε.

Ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε επίσης στη χρησιμότητα αυτών των αγώνων και στο γεγονός ότι όλη η ομάδα έχει προπονηθεί μόλις δύο φορές. «Είμαστε αυτή τη στιγμή μαζί κάτι παραπάνω από δυο βδομάδες και πέντε μέρες με τον Ντάγκλας, που είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας. Σήμερα (05/09), έπαιξε για πρώτη φορά με τα υπόλοιπα παιδιά, έχει κάνει μόνο δυο προπονήσεις, αλλά εμείς πρέπει να τον βάλουμε στην ομάδα. Είναι για μας απαραίτητο. Είναι ένα στοίχημα με το χρόνο, να παρουσιάσουμε το συντομότερο δυνατό την καλή εικόνα της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα