Περιστέρι - Λαύριο 85-88: Φιλική... ματσάρα (pic & vid)

Περιστέρι - Λαύριο 85-88: Φιλική... ματσάρα (pic & vid)

bet365

To Λαύριο πήρε την 3η θέση στο «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» επικρατώντας του Περιστερίου με 88-85. Ματσάρα ο Τάισον Κάρτερ με 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Ξεχάστε το... φιλικό της αναμέτρησης. Μετά από πέντε λεπτά αγώνα, το Περιστέρι και το Λαύριο διεκδίκησαν τη νίκη, σαν να κρίνονταν κάτι σημαντικό.

Όχι πως τα (όποια) συμπεράσματα δεν είναι σημαντικά, λιγότερα από ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ειδικά το Λαύριο αναζητούσε τον τρόπο να... διαγράψει την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, έναν 24ώρο νωρίτερα. Και ο Τάισον Κάρτερ, με 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε τα μέγιστα σε αυτό.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα, το Περιστέρι φάνηκε πιο έτοιμο. Περισσότερο δεμένo, αφού τα προκριματικά του BCL πλησιάζουν... απειλητικά (13-17/9, στο Περιστέρι).

Αν και ο τελευταίος λόγος άνηκε στο Λαύριο.

Ο Κάρτερ που άλλαξε το ματς!

Ήταν μία τέλεια ευκαιρία για τον Χρήστο Σερέλη και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να... ζυγίσουν τι έχει γίνει στην προετοιμασία. Και ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, αμφότεροι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι απ' αυτό που είδανε.

Το Λαύριο επιβεβαίωσε ότι οι επιλογές των Λιούις (7π.) και Αμίνου (9π., 6 ριμπ.) έχουν καλή προοπτική και πως ο Τάισον Κάρτερ θα είναι και φέτος ο επιθετικός ηγέτης της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε άποντος, στο δεύτερο σημείωσε 23 πόντους, ανάμεσά τους και δύο ελεύθερες βολές για το τελικό 88-85 4.3 δεύτερα πριν από το τέλος.

Το Περιστέρι έχει βρει ελληνικές λύσεις (Χρυσικόπουλος με 15π., Κατσίβελης με 13π.), ο Ίαν Μίλερ έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα στο τέλος, αλλά δεν ήταν αρκετά.

Για το Λαύριο, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είχε ένα χαμένο κάρφωμα, αλλά και 13 πόντους με 8 ριμπάουντ κια 7 κερδισμένα φάουλ

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 44-43, 61-60, 85-88

Περιστέρι - Λαύριο

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα