Ιωνικός - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές διέθεσαν την αμοιβή τους για φιλανθρωπικό σκοπό

Newsroom
Ιωνικός - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές διέθεσαν την αμοιβή τους για φιλανθρωπικό σκοπό
Σε μία όμορφη κίνηση προχώρησαν οι διαιτητές του ματς του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού με 59-98 σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε ένα ματς που έγινε με σκοπό την αγορά πυροσβεστικού οχήματος που θα σταλεί στη Βόρεια Εύβοια.

Οι διαιτητές φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι διαιτητές Μαγκλογιάννης, Καλδίρης, Κάρδαρης που σφύριξαν το φιλικό διέθεσαν την αμοιβή τους στον ιερό σκοπό που εξυπηρέτησε ο φιλανθρωπικός αγώνας. Επίσης οι κριτές συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Νικαιωτών:

«Ο Ionikos Nikaia BC HNC Revolution ευχαριστεί τους τρεις διαιτητές, οι κύριοι Μαγκλογιάννης, Καλδίρης, Κάρδαρης που σφύριξαν το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό και με τη σειρά τους διέθεσαν την αμοιβή τους στον ιερό σκοπό που εξυπηρέτησε ο φιλανθρωπικός αγώνας.

Επίσης, ευχαριστούμε και τους κριτές του χθεσινού παιχνιδιού για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε το φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργάνωσε το AHEPA Maritime Chapter St’ Nicholas και βρέθηκε στις εξέδρες του Πλάτωνα.

Να τονίσουμε ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος στο Μαντούδι Ευβοίας».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED