Αναστόπουλος προς ΚΕΔ/ΕΟΚ: «Πρόθεσή μου να συνεχίσω να σφυρίζω και τη νέα σεζόν»

Gazzetta team
Αναστόπουλος προς ΚΕΔ/ΕΟΚ: «Πρόθεσή μου να συνεχίσω να σφυρίζω και τη νέα σεζόν»

bet365

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος επανέλαβε την πρόθεσή του να συνεχίσει ως ενεργός διαιτητής και τη νέα σεζόν με επιστολή του στην ΕΟΚ, την ΚΕΔ και την ΟΔΚΕ.

Η πρόσφατη επιστολή της ΟΔΚΕ προς την ΕΟΚ, η οποία κοινοποιήθηκε στον Γενικό Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής Παναγιώτη Τσαγκρώνη, έβαλε τέλος στην καριέρα επτά διαιτητών άνω των 50 ετών, μεταξύ αυτών τους Τόμι Σχινά, Βασίλη Μπίκα και Παναγιώτη Αναστόπουλο.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν υπήρξε ουδεμία μεταβολή του ορίου ηλικίας στα 50 έτη, κάτι το οποίο έχει αποφασίσει η ΕΟΚ και έχει εναρμονιστεί η ΟΔΚΕ. Μπορεί, λοιπόν οι Σχινάς και Μπίκας να ενημέρωσαν το βράδυ της Κυριακής 29/8 πως σφύριξαν για τελευταία φορά στο φιλικό της ΑΕΚ με τους Λόντον Λάιονς, εντούτοις πρόθεση του Παναγιώτη Αναστόπουλου είναι να συνεχίσει ως ενεργός διαιτητής και τη νέα σεζόν.

Το προηγούμενο διάστημα ο έμπειρος διαιτητής κινητοποιήθηκε και προχώρησε σε νέες ενέργειες ενώ με επιστολή του στην ΚΕΔ, την ΕΟΚ και την ΟΔΚΕ, εξήγησε πως θέλει να συνεχίσει να σφυρίζει. Ανέφερε, δε πως η Δήλωση Ενέργειάς του ήταν νόμιμη και εμπρόθεσμη.

«Κύριοι,

Θέλω να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να συνεχίσω και την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως ενεργός Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης, σύμφωνα άλλωστε και με την Δήλωση Ενέργειας που υπέβαλλα, νόμιμα και εμπρόθεσμα στην ΟΔΚΕ.

Παρακαλώ όπως περιληφθώ στους οικείους πίνακες όπως ακριβώς συνέβη πέρσι.

Με εκτίμηση,

Π. Αναστόπουλος».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED