ΟΔΚΕ: Εκτός λίστας για την επόμενη σεζόν οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Καρακατσούνης

ΟΔΚΕ: Εκτός λίστας για την επόμενη σεζόν οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Καρακατσούνης

bet365

Μέσω επιστολής της ΟΔΚΕ στην ΕΟΚ, επτά διαιτητές άνω των 50 ετών μένουν εκτός των πινάκων για την επόμενη σεζόν και αυτόματα υποχρεώνονται σε απόσυρση. Ανάμεσά τους οι Τόμι Σχινάς, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Χαράλαμπος Καρακατσούνης.

Η επιστολή της ΟΔΚΕ προς την ΕΟΚ, η οποία κοινοποιήθηκε στον Γενικό Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής Παναγιώτη Τσαγκρώνη, βάζει τέλος στην καριέρα επτά διαιτητών άνω των 50 ετών.

Πρόκειται για τους Τόμι Σχινά, Παναγιώτη Αναστόπουλο, Χαραλάμπο Καρακατσούνη, Αλέκο Ψαριανό, Δημήτρη Μπήτη, Βασίλη Μπίκα και Θόδωρο Τσουμαχίδη.

Στην επιστολή της η ΟΔΚΕ επισημαίνει ότι οι εν λόγω διαιτητές μπορούν (μέχρι 31/8) να σφυρίξουν τις αναμετρήσεις για τα πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων και Κορασίδων, αφού τις ίδιες ημέρες λαμβάνει χώρα ενημερωτικό διαιτητικό σεμινάριο ενόψει της νέας σεζόν και όλοι οι υπόλοιποι διαιτητές δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Ουσιαστικά, η επιστολή αφήνει εκτός του σεμιναρίου, το οποίο θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό, όλους τους διαιτητές που είναι άνω των 50 ετών, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα είναι στη λίστα των διαιτητών για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε εκφράσει την απορία στην ΟΔΚΕ για την μη κλήση του στα πρόσφατα σεμινάρια διαιτησίας, καθώς και για την αίτηση ενέργειας την οποία είχε υποβάλλει. Με την Ομοσπονδία να του απαντά ότι το όριο ηλικίας δεν άλλαξε, κάτι που επιβεβαίωσε και η σχετική επιστολή στην ΚΕΔ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα