Γιάνκοβιτς: «Δεν θα μοιραζόμουν μια οικονομική δυσαρέσκεια στο Instagram» (pic)

Γιάνκοβιτς: «Δεν θα μοιραζόμουν μια οικονομική δυσαρέσκεια στο Instagram» (pic)

Γιάνκοβιτς: «Δεν θα μοιραζόμουν μια οικονομική δυσαρέσκεια στο Instagram» (pic)

bet365

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θέλησε να διευκρινίσει πως η απάντηση του σε διαδικτυακό «πηγαδάκι» με τον Λοτζέσκι στο Instagram, δεν ήταν «καρφί» προς την ΑΕΚ.

Χθες (19/8) ο πρώην συμπαίκτης του 31χρονου φόργουορντ στην ΑΕΚ, Ματ Λοτζέσκι, έριξε... «καρφί» για τα οφειλομενα της προηγούμενης τους ομάδας, σχολιάζοντας κάτω από post του Γιάνκοβιτς στο Instagram: «Πρώτος στόχος, να πληρωθείς στην ώρα σου;», με τον άλλοτε διεθνή παίκτη να του απαντά «μια καλή αρχή».

Παρ' όλα αυτά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θέλησε να βάλει... φρένο σε όσους έσπευσαν να συνδέσουν με οικονομικά ζητήματα την απάντηση του, διαχωρίζοντας την θέση του από το αρχικό σχόλιο του 36χρονου Βελγοαμερικανού σουτέρ.

Το μήνυμα του Γιάνκοβιτς:

«Το ότι μια “καλή αρχή” σε αυτή τη χώρα μπορεί κάποιοι να το μεταφράσουν σε θέμα οικονομικό και τόσο στοχευμένα είναι αριστούργημα. Σεβόμενος απόλυτα όλους τους υγιείς φιλάθλους σε οποιοδήποτε σύλλογο έχω αγωνιστεί, το τελευταίο μέρος που θα μοιραζόμουν οποιαδήποτε δυσαρέσκεια οικονομικού τύπου θα ήταν το Instagram. Για να μην ανησυχείτε εσείς οι ελάχιστοι, υπάρχουν όροι που εξασφαλίζουν όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του μπάσκετ. Καλή σεζόν με υγεία».

Ο Γιάνκοβιτς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Θεσσαλονίκη με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, αφήνοντας την ΑΕΚ έπειτα από ενάμιση χρόνο ως κάτοικος ΟΑΚΑ.

vlado

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα