ΑΕΚ: Επαγγελματικά συμβόλαια σε Καρλή και Σαξιώνη

ΑΕΚ: Επαγγελματικά συμβόλαια σε Καρλή και Σαξιώνη

ΑΕΚ: Επαγγελματικά συμβόλαια σε Καρλή και Σαξιώνη

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι οι νεαροί Μιχάλης Καρλής (18χρ., 1μ.87) και Κώστας Σαξιώνης (18χρ., 1μ.94), υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει για τα καλά μανίκια καθώς μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις των Παππά και Μπόγρη και τις αφίξεις των Κόλομ, Βαουλέτ, και στη συνέχεια αυτές των Γέλοβατς και Γκρίφιν, φροντίζουν να επενδύσουν και για το μέλλον, υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια με δύο νεαρούς παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι οι νεαροί αθλητές της, Μιχάλης Καρλής (18χρ., 1μ.87) και Κώστας Σαξιώνης (18χρ., 1μ.94), υπέγραψαν σήμερα (18/08) στα Άνω Λιόσια, επαγγελματικό συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα».

Τα δύο Αετόπουλα, που συνήψαν συμφωνία για δύο (1+1) χρόνια, εκπαιδεύτηκαν και κρίθηκαν και υπό απαιτητικές συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, θ’ ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καρλής βρίσκεται επί τριετία στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ, συμμετέχοντας στις Ομάδες Παίδων και Εφήβων. Στην Ομάδα Εφήβων της ΑΕΚ συμμετείχε επί διετία ο Σαξιώνης.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα