ΑΕΚ: Γιατί η ΑΕΚ μπορεί να ανακοινώσει τον Μπόγρη, αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει

ΑΕΚ: Γιατί η ΑΕΚ μπορεί να ανακοινώσει τον Μπόγρη, αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει

ΑΕΚ: Γιατί η ΑΕΚ μπορεί να ανακοινώσει τον Μπόγρη, αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει

bet365

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ένα κρεσέντο ανακοινώσεων απόκτησης παικτών, με πιο πρόσφατο τον Γιώργο Μπόγρη. Τα ban επηρεάζουν τη χρησιμοποίηση των παικτών και όχι την ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, το κύμα ανακοινώσεων σημαίνει ότι η διευθέτηση των ban προχωράει με καλό ρυθμό.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ανακοινώσει την προσθήκη τεσσάρων Ελλήνων παικτών στο ρόστερ της (Φλιώνης, Πετρόπουλος, Φιλιππάκος, Μπόγρης). Οι τρεις πρώτοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αγωνιστούν, ακόμη και με τα ban που έχουν επιβληθεί στην ΑΕΚ, αφού την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη είναι διαφορετική. Το letter of clearence του Έλληνα σέντερ βρίσκεται στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά, στην Γκραν Κανάρια.

Η ΑΕΚ μπορεί να ανακοινώσει τη συμφωνία μαζί του, αλλά αυτή τη στιγμή, αν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Μπόγρης δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Ωστόσο, μοιάζει δεδομένο πως η εκκίνηση των ανακοινώσεων από την ΚΑΕ ΑΕΚ σημαίνει πως η διαδικασία των διακανονισμών των ban έχει προχωρήσει και δεν αποκλείεται την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο (Δευτέρα, 16/8) να υπάρχουν και σημαντικές εξελίξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τις επόμενες ημέρες τη «σκυτάλη» των ανακοινώσεων θα πάρουν και οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα αρχίσουν να έρχονται και στην Ελλάδα, αφού η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα έχει συμφωνήσει με τους Γέλοβατς, Βαουλέτ Γκρίφιν , Ανγκόλα, Κολόμ, Παππά, Χάρις, Κόνιαρη.

'Ερχονται οι φωτεινοί πίνακες στα Λιόσια

Οι διαδικασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Ήδη κάποιοι παίκτες προπονούνται καθημερινά, ενώ όπως σας τονίσαμε παραπάνω, εκεί θα ξεκινήσει και η προετοιμασία, τις επόμενες ημέρες.

Τα αποδυτήρια στο γήπεδο είναι έτοιμα, όπως και η αίθουσα με τα βάρη. Ενώ σε λίγες ημέρες θα φθάσουν στο γήπεδο οι νέοι φωτεινοί πίνακες και φυσικά θα τοποθετηθούν στη θέση τους.

Απομένει το τελευταίο κομμάτι, αυτό της αδειοδότησης, προκειμένου η ΑΕΚ να μπορεί να χρησιμοποιήσει και επίσημα ως έδρα το κλειστό στα Άνω Λιόσια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα