ΑΕΚ: Κοντά στον Αργεντινό Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ (vid)

ΑΕΚ: Κοντά στον Αργεντινό Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ (vid)

ΑΕΚ: Κοντά στον Αργεντινό Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ (vid)

bet365

Στην ΑΕΚ υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες όσον αφορά τη ρύθμιση των ban, ωστόσο η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αργεντινό φόργουορντ Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Μανρέσα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο Αργεντινό φόργουορντ Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ για να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν, έπειτα από αυτήν του Έρικ Γκρίφιν.

Ο Βαουλέτ, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στην Μπαχία, σημείωσε πέρσι 9.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ σε 14 συμμετοχές στο Basketball Champions League και 7.8 πόντους, 4 ριμπάουντ σε 36 αγώνες στη Liga Endesa με τη Μανρέσα.

Το 2015 επελέγη στο νούμερο 39 του NBA Draft από τους Σάρλοτ Χόρνετς που τον έκαναν trade στους Μπρούκλιν Νετς για δυο μελλοντικά picks β' γύρου, δίχως ποτέ να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. Επίσης, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

Όπως και στην περίπτωση του Γκρίφιν, το ζήτημα έχει να κάνει με τις εκκρεμότητες της ΑΕΚ που πρέπει να... σβήσει τα 10 ban που έχουν επιβληθεί από τη FIBA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα