Μάκης Αγγελόπουλος για τα ban: «Θα έχει λυθεί την επόμενη εβδομάδα»

Μάκης Αγγελόπουλος για τα ban: «Θα έχει λυθεί την επόμενη εβδομάδα»

Μάκης Αγγελόπουλος για τα ban: «Θα έχει λυθεί την επόμενη εβδομάδα»

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ξεκαθάρισε πως το ζητήμα που έχει προκύψει με τα ban αναμένεται να λυθεί οριστικά εντός της επόμενης εβδομάδας, το αργότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε στην διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube:

«Είχαμε μια δύσκολη χρονιά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα προβλήματα με τις πληρωμές δυο μηνών σε κάποιους αθλητές. Χάσαμε μερικές ρυθμίσες από τα ban. Το αντιμετωπίζουμε. Το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα έχει λυθεί οριστικά», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέλυσε περισσότερο ζήτημα που έχει προκύψει, λέγοντας πως «η περσινή χρονιά, πέραν του μπάτζετ, είχαμε τρεις νέες πηγές εξόδων. Τη διοργάνωση του Final Eight που δώσαμε μισό εκατομμύριο για να έλθει. Επίσης επενδύσαμε κοντά στο εκατομμύριο για το γήπεδο. Πέραν αυτών, νομίζω πως είχαμε κάποια επιπλέον έξοδα.

Είχαμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Ήλθε και η πανδημία που δεν επηρέασε τόσο την ΑΕΚ αλλά κάποιες δικές μου δραστηριότητες. Κάποιες κινήσεις στο real estate... Όλες μου οι δραστηριότητες είναι με δικά μου χρήματα, όχι με δανεισμό. Όταν, λοιπόν μια ομάδα στηρίζεται σε έναν άνθρωπο, μπορεί να έλθει σε δύσκολη θέση».

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει να αντιμετωπίσει 13 υποθέσεις ban συνολικά που βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα