Περιστέρι: Έφτασε στην Αθήνα ο Μορέιρα

Περιστέρι: Έφτασε στην Αθήνα ο Μορέιρα

Περιστέρι: Έφτασε στην Αθήνα ο Μορέιρα

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Γιανίκ Μορέιρα για λογαριασμό του Περιστερίου, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, σοκαρισμένος από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο 30χρονος σέντερ που επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο στο σύλλογο των δυτικών προαστίων έφτασε χθες (3/8) στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο διεθνής Ανγκολέζος σέντερ αναφέρθηκε στις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα, λέγοντας πως «Είναι δύσκολο να μιλάμε για μπάσκετ τέτοιες ώρες, αφού η σκέψη όλων μας είναι στην καταστροφή, στον αγώνα που δίνεται για να περιορισθεί και σε όσους δοκιμάζονται σκληρά. Είμαι βέβαιος ότι, όπως και στο παρελθόν, οι Έλληνες θα ανακάμψουν και θα ό,τι χάθηκε θα ξαναφτιαχτεί».

Αναφορικά με τη νέα σεζόν δήλωσε: «Σίγουρα θα είναι μια πολύ ωραία χρονιά, δύσκολη, αλλά ωραία. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο για να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Η ομάδα είναι καινούργια, αλλά ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δουλέψω σκληρά με τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Περιστέρι. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα