Λαύριο: Διπλό «χτύπημα» με Κακλαμανάκη και Τζέρι Σμιθ (vid)

Λαύριο: Διπλό «χτύπημα» με Κακλαμανάκη και Τζέρι Σμιθ (vid)

Λαύριο: Διπλό «χτύπημα» με Κακλαμανάκη και Τζέρι Σμιθ (vid)

bet365

Σε δύο σημαντικές προσθήκες ενόψει της σεζόν 2021/22 προχωρά το Λαύριο, που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη και τον Τζέρι Σμιθ.

Σημαντική ενίχυση σε frontline και περιφέρεια για την ομάδα της Λαυρεωτικής, η οποία έχει δώσει τα... χέρια τόσο με τον ύψους 2.06μ. σέντερ Δημήτρη Κακλαμανάκη, όσο και με τον βετεράνο περιφερειακό Τζέρι Σμιθ.

Ο 27χρονος διεθνής σέντερ, που έφτιαξε το όνομα του στο Λαύριο την τετραετία 2015-2019, αγωνίστηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ όπου μέτρησε 7.6 πόντους και 5.8 ριμπάουντ ανά 24 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 25 εμφανίσεων σε κανονική περίοδο και playoffs.

Από την άλλη, ο 34χρονος combo γκαρντ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λάρισας. Κατέγραψε πέρσι 16.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο ανά 26 λεπτά δράσης σε 16 αναμετρήσεις της Basket League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει στους ομίλους του Basketball Champions League. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος πέρσι ήταν κομβικός παίκτης για την ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα