Η ΚΑΕ Άρης δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

Η ΚΑΕ Άρης δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

Η ΚΑΕ Άρης δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε επισήμως πως δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Άρης για την υπόθεση που αφορά τον Σπύρο Μούρτο.

Συνεχίστηκε σήμερα (2/8) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η εξέταση των φακέλων ΠΑΕ και ΚΑΕ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η ΕΕΑ δεν χορήγησε στην ΚΑΕ Άρης πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League της νέας σεζόν για την υπόθεση που αφορά τον Σπύρο Μούρτο και το χρέος των «κίτρινων» προς τον πρώην παίκτη τους.

Ο Μούρτος έχει κάνει καταγγελία και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενώ από τον Άρη υποστηρίζουν πως η υπόθεση θα διευθετηθεί ούτως ή άλλως γιατί είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη.

Παρεμπιπτόντως, η ειδοποίηση της πλευράς του Μούρτου για μη τήρηση του διακανονισμού έγινε πριν από λίγες ημέρες και μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ να χορηγήσει άδεια στον Άρη. Από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος υπενθυμίζουν πως η αδειοδότηση από τον ΕΣΑΚΕ εξετάζει μόνο οφειλές της περασμένης σεζόν. Οφειλές μεγαλύτερου χρονικού βάθους εξετάζονται από την ΕΕΑ.

Η ανακοίνωση:

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 1: ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ
2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2: ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
3. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2: ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
4. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ: ΚΑΕ ΑΡΗΣ
5. Άδεια 69Α
ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ANDREW L. BARROWAY (Άντριου Λ. Μπάρογουέι) (90%)

ΧΟΡΗΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα