Άρης: «Απαγορευτικό» στις μετεγγραφές!

Άρης: «Απαγορευτικό» στις μετεγγραφές!

Άρης: «Απαγορευτικό» στις μετεγγραφές!

bet365

Το Gazzetta αποκαλύπτει την δικαστική απόφαση που κοινοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ, σύμφωνα με την οποία η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία μετεγγραφή Ελλήνων παικτών (το ίδιο ισχύει και για τους ξένους λόγω των ban που ισχύουν), μέχρι να εξοφλήσει το συνολικό χρέος προς τον Σπύρο Μούρτο.

Η μη εξόφληση μίας δόσης ύψους 7.000 Ευρώ από το συνολικό χρέος προς τον πρώην παίκτη της, Σπύρο Μούρτο, προκάλεσε μία ακόμη αρνητική εξέλιξη για τον πάλαι ποτέ αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Άρης, που έχει πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα και καλείται να λύσει το πρόβλημα με τα επτά ban που της έχει επιβάλει η FIBA, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθειά της να συμπληρώσει το ρόστερ της και να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν.

Η προσφυγή του Σπύρου Μούρτου στο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ, λόγω της μη τήρησης του διακανονισμού από τους Θεσσαλονικείς, αφαιρεί από την ιστορικό σύλλογο το δικαίωμα να προχωρήσει σε μετεγγραφές μέχρι την ολοσχερή εξόφληση του ποσού, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τις 35.000 Ευρώ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED