ΝτιΛέο: «Είμαι σουτέρ… ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

ΝτιΛέο: «Είμαι σουτέρ… ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

ΝτιΛέο: «Είμαι σουτέρ… ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Στην πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ντέβιντ ΝτιΛέο σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του, αναφέρθηκε και στη συνύπαρξή του με τον Κώστα Βασιλειάδη στη Μούρθια, ο οποίος είναι εξίσου αυθεντικός σουτέρ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και σε συνέντευξή του στο www.paokbc.gr», είπε αρχικά ότι… «αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μου είπε και ο προπονητής στη διάρκεια της συνομιλίας μας. Είχαμε μία εξαιρετική συζήτηση με τον κόουτς, μου εξήγησε τι θέλει από μένα, αλλά και τι να περιμένω από την παρουσία μου στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Αυτό που εύχομαι για την δεύτερη επαγγελματική μου χρονιά, είναι να είμαι πρώτα από όλα υγιής. Και αυτό το εύχομαι όχι μόνο για μένα, αλλά για ολόκληρη την ομάδα και όλο τον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ όλο αυτό το διάστημα. Αυτό επίσης που περιμένω είναι να παίξω επιτέλους μπροστά στους φιλάθλους και να μπορέσω να βιώσω από κοντά την ενέργεια και την υποστήριξη που μπορούν να δώσουν οι καταπληκτικοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».

Ο 23χρονος αναφέρθηκε στην αθλητική οικογένεια από την οποία προέρχεται, κυρίως όμως περιέγραψε τον εαυτό του στο παρκέ. «Ως ένας σουτέρ που είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, είναι σημαντικό να έρχομαι στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έχουν περάσει εκπληκτικοί σουτέρ. Ελπίζω να συνεχίσω αυτή την παράδοση. Θα ήθελα να πω ότι γνώρισα έναν από αυτούς, τον Κώστα Βασιλειάδη στην Murcia. Ήταν υπέροχος συμπαίκτης και μοιράστηκε μαζί μου τις εμπειρίες του για να με βοηθήσει».

Στάθηκε επίσης στο διάστημα προσαρμογής που χρειάστηκε όταν μετακόμισε στην Ισπανία. «Η πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας στην Ευρώπη, μου δίδαξε πολλά. Είναι διαφορετικό το επίπεδο από το NCAA, είναι διαφορετική η ταχύτητα, το επίπεδο των ταλέντων και αυτοί οι μήνες που προηγήθηκαν με βοήθησαν να προσαρμοστώ, να βελτιώσω το παιχνίδι και όλο αυτό θα με βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας μου», είπε και κατέληξε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. «Είναι αλήθεια ότι μας έλειψε ο κόσμος. Ανυπομονώ να δω και πάλι τους φιλάθλους στις κερκίδες και ειδικά τώρα που θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Περιμένω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μας δείξουν την υποστήριξή τους και να μας δώσουν την ενέργεια που τόσο πολύ χρειαζόμαστε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα