Προκρίνεται η λύση Καστρίτη στον Άρη

Προκρίνεται η λύση Καστρίτη στον Άρη

Προκρίνεται η λύση Καστρίτη στον Άρη

bet365

Ο Άρης προχώρησε σε διερευνητική επαφή με τον Γιάννη Καστρίτη έχοντας αποφασίσει ότι είναι η πρώτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία.

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης συζητήθηκε το ζήτημα του προπονητή και οι περισσότερες ψήφοι ήταν υπέρ της επιστροφής του Γιάννη Καστρίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή με τον Έλληνα τεχνικό δίχως όμως οι δύο πλευρές να μπουν σε λεπτομέρειες. Διαπιστώθηκε ο θετικός τρόπος σκέψης του Γιάννη Καστρίτη στην προοπτική επιστροφής του στο Αλεξάνδρειο (σ. σ. συνεργάστηκε με τους «κίτρινους» και το 2019) με την προϋπόθεση όμως ότι πρώτα θα ξεκαθαρίζει το ζήτημα του Σάββα Καμπερίδη.

Βέβαια, προέχει να ξεκαθαρίσουν κι άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα η επιστροφή στην κανονικότητα μέσω της ανάκτησης του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών. Προς αυτήν την κατεύθυνση, προβλέπεται να γίνουν κι άλλες συζητήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα