Basket League: Σαντ Ρος, ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν

Basket League: Σαντ Ρος, ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν

Νίκος Καρφής
Basket League: Σαντ Ρος, ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν

bet365

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της Basket League για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Για άλλη μια σεζόν ο Χάουαρντ Σαντ Ρος πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν. Φέτος το πήρε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ τη σεζόν 2018-19 το είχε καταφέρει με την ΑΕΚ.

Ο Κουβανός μέτρησε 1.4 κλεψίματα ανά ματς και πάντα έχει τον τρόπο να ... κλειδώνει τον προσωπικό του αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

Ο Χάουαρντ Σαντ – Ρος είναι ο Καλύτερος Αμυντικός της Basket League για δεύτερη φορά. Ο 30χρονος Κουβανός περιφερειακός είχε αναδειχθεί Καλύτερος Αμυντικός του Πρωταθλήματος και την σεζόν 2018-19 ως παίκτης της ΑΕΚ.

Συνεπώς και μετά την διακοπή της Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2019-20, ο τίτλος του Καλύτερου Αμυντικού παραμένει στον Σαντ – Ρος.

Ο Κουβανός περιφερειακός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν τρίτος στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού με ποσοστό 8,71%. Πρώτος ήταν ο Κερέμ Καντέρ του Κολοσσού H Hotels με 13,06% και δεύτερος ο Βασίλης Μουράτος του Λαυρίου Megabolt με 10,36%.

Ο Σαντ – Ρος ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με 6 ψήφους (15%) και δεύτερο τον Μιχάλη Λούντζη του Προμηθέα με 5 προτιμήσεις (12,5%).

Ο 30χρονος περιφερειακός των «πρασίνων» ισοψήφισε με τον Λούντζη στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των προπονητών και των αρχηγών των 12 ΚΑΕ. Ο Σαντ – Ρος και ο 23χρονος διεθνής γκαρντ πήραν από 4 ψήφους (16,6%).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν ως κορυφαίο αμυντικό του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Κουβάνος περιφερειακός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τόνισε: «Χαίρομαι που αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έκανα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι τιμή μου. Βέβαια, το πιο σημαντικό τρόπαιο που κέρδισα πέρσι ήταν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδος μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου».

Τα στατιστικά του Σαντ – Ρος στην Basket League της σεζόν 2020-21:

ιι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα