Παναθηναϊκός: Το «αντίο» Μήτογλου φέρνει Χουγκάζ και ξένο «τεσσάρι»

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» Μήτογλου φέρνει Χουγκάζ και ξένο «τεσσάρι»

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» Μήτογλου φέρνει Χουγκάζ και ξένο «τεσσάρι»

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενεργοποιηθεί άμεσα προκειμένου να καλύψει το «κενό» του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στο ΟΑΚΑ, ο Έλληνας φόργουορντ αποφάσισε να... αλλάξει παραστάσεις και να γίνει κάτοικος Μιλάνου προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Ετόρε Μεσίνα. Άλλωστε ήταν και εκείνος που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο ώστε να πάρει την τελική του απόφαση για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» της Αρμάνι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσει αφού η προσφορά του ήταν ελαφρώς καλύτερη οικονομικά από αυτήν της ιταλικής ομάδας, με αποτέλεσμα να «αγγίξει» και το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Παρόλα αυτά οι φιλοδοξίες του Μήτογλου ήταν διαφορετικές και γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο. Μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για την μετακόμισή του στη γειτονική χώρα, με το Gazzetta να σας είχε ενημερώσει από τη πρώτη στιγμή για τη διαφαινόμενη απόφασή του.

Πλέον οι «πράσινοι» κοιτάζουν την «επόμενη ημέρα» και τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν το «κενό» του. Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο «πράσινο» ρόστερ της νέας σεζόν. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι «πράσινοι» να καταβάλλουν ένα ποσό στον Ιωνικό Νικαίας προκειμένου να τον αποκτήσουν, το οποίο δεν είναι απαγορευτικό. Άλλωστε πρόκειται για έναν ταλαντούχο μπασκετμπολίστα και το «τριφύλλι» θέλει να εμπλουτίσει το ελληνικό στοιχείο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποκτηθεί ως αντί-Μήτογλου.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για απόκτηση ξένου «τεσσαριού» για τη θέση του 25χρονου διεθνούς φόργουορντ, εξετάζοντας όλες τις δυνατές λύσεις, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Κίνα από τη στιγμή που είναι πολλοί οι παίκτες που «βγαίνουν» στην αγορά. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι τα χρήματα που θα έδιναν στον Μήτογλου θα τα «σπάσουν» κάνοντας προσεκτικές επιλογές.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα «κοιτάξει» για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στην περιφέρεια και δη στην θέση του βασικού πλέι μέικερ, με το όνομα του Λαπροβίτολα να παραμένει και φέτος ψηλά στην «πράσινη» λίστα. Τα πάντα ωστόσο θα δρομολογηθούν μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, με τον Όντεντ Κάτας να αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με την διοίκηση των «πρασίνων».

Όπως είχε αναφέρει το Gazzetta ο Ισραηλινός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πράσινο πάγκο, με το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη (σ.σ. ο οποίος με τη σειρά του πρέπει να απαντήσει στην Ούνικς έως την Τετάρτη 23/6) να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα