Νέντοβιτς για Τζόκοβιτς: «GOAT»! (pic)

Νέντοβιτς για Τζόκοβιτς: «GOAT»! (pic)

Νέντοβιτς για Τζόκοβιτς: «GOAT»! (pic)

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γύρισε από το 0-2 για να νικήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros και ο Νεμάνια Νέντοβιτς χαρακτήρισε τον συμπατριώτη του ως τον κορυφαίο όλων των εποχών!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη έγινε ο πρώτος τενίστας στην open era που έχει τουλάχιστον δυο τίτλους και στα τέσσερα Grand Slam έπειτα από τη μεγάλη ανατροπή στον τελικό του Roland Garros κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η φανταστική εμφάνιση του Τσιτσιπά δεν ήταν αρκετή απέναντι στον Νόλε που επικράτησε στον μεγάλο τελικό που διήρκεσε 4 ώρες και 11 λεπτά, φτάνοντας τα 19 Grand Slam. Πλέον χρειάζεται άλλο ένα για να ισοφαρίσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε στο Twitter τον θρίαμβο του συμπατριώτη του στο Roland Garros. Δεν χρειάστηκε να γράψει πολλά. «GOAT», ήτοι ο καλύτερος όλων των εποχών για τον σπουδαίο Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα