Βεργίνης: «Έχω χαρίσει 125.000 ευρώ στον Άρη»

Βεργίνης: «Έχω χαρίσει 125.000 ευρώ στον Άρη»

Βεργίνης: «Έχω χαρίσει 125.000 ευρώ στον Άρη»
Ο Δημήτρης Βεργίνης απάντησε στις διαρροές της ΚΑΕ Άρης τονίζοντας ότι χάρισε το 50% των οφειλόμενων, ποσό που ανέρχεται στα 125.000 ευρώ.

Με διαρροή της, η ΚΑΕ Άρης κατηγόρησε τόσο τον Δημήτρη Βεργίνη όσο και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι… «η πλευρά των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη συμπεριφέρεται στον ΑΡΗ σαν… τραπεζικό ίδρυμα. Οι νομικοί, οι οποίοι εκπροσωπούν τους δυο παίκτες, επιμένουν να διεκδικούν τόκους και προσαυξήσεις, αξιώνοντας μεγαλύτερα ποσά από τα οφειλόμενα, που εισπράττουν, μέσω των κατασχέσεων, τις οποίες έχουν κάνει στα έσοδα της Κ.Α.Ε.. Είναι μια ντροπιαστική συμπεριφορά, η οποία έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και την οργή των διοικούντων της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ».

Ο Δημήτρης Βεργίνης απάντησε στη διαρροή της ΚΑΕ Άρης τονίζοντας ότι κανείς άλλος παίκτης δεν έχει χαρίσει το ποσό που χάρισε ο ίδιος και το οποίο αντιστοιχεί σε 125.000 ευρώ. Στη δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά…
«Με απορία κι απογοήτευση διαπιστώνω τη στοχοποίησή μου μέσα από δημοσιεύματα τα οποία προέρχονται από διαρροές της Κ.Α.Ε Άρης. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Ο Δημήτρης Βεργίνης χάρισε στον Άρη ποσό άνω του 50% των οφειλομένων του (αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα και αποδείξεις που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ). Το ποσό αυτό συνολικά ανέρχεται στις 125.000 ευρώ. Θα μπορούσε ίσως η Κ.Α.Ε Άρης να αναφέρει κάποιον ξένο η Έλληνα καλαθοσφαιριστή (πλην του Μιχάλη Τσαιρέλη) που να έχει προβεί σε ανάλογη πράξη;

Έχει συμβεί ποτέ στην Κ.Α.Ε Άρης ή γενικότερα στην ιστορία του Άρη, αθλητής που έχει υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό αγωνιζόμενος με την ομάδα του, να έχει εισπράξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν το ποσό του ενός μηνός, δίχως ωστόσο να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα??

Υπενθυμίζω επίσης στην Κ.Α.Ε Άρης πως ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την ένταξή της στο άρθρο 99 χαρίζοντας σοβαρότατο ποσό και υπογράφοντας αντίστοιχη δήλωση. Υπενθυμίζω ξανά στην Κ.Α.Ε Άρης ότι ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την Κ.Α.Ε επί διοικήσεως κ. Γουλιέλμου, μειώνοντας και διακανονίζοντας το ποσό της οφειλής μου. Ωστόσο η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε ποτέ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο άλλοι συνάδελφοι μου καλαθοσφαιριστές εισέπρατταν τα οφειλόμενά τους κι η ΚΑΕ παράλληλα πραγματοποιούσε μεταγραφές.

Υπενθυμίζω ακόμα στην Κ.Α.Ε Άρης πως ακόμα και πρόσφατα ήμουν αρωγός στην προσπάθειά της, ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική ( και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά εκεί στην Κ.Α.Ε ).

Ο Δημήτρης Βεργίνης λοιπόν κυνηγάει τον Άρη….??».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα