Νας: «Ο Μάικ Τζέιμς πάλεψε και άρπαξε την ευκαιρία»! (vid)

Νας: «Ο Μάικ Τζέιμς πάλεψε και άρπαξε την ευκαιρία»! (vid)

Νας: «Ο Μάικ Τζέιμς πάλεψε και άρπαξε την ευκαιρία»! (vid)

bet365

Ο Μάικ Τζέιμς έπαιξε 30' κόντρα στους Μπακς έπειτα από τον τραυματισμό του Τζέιμς Χάρντεν και ο Στιβ Νας παραδέχθηκε πως ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποχώρησε έπειτα από 43" λόγω τραυματισμού στον δεξιό μηρό κι έτσι ο Μάικ Τζέιμς πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στη νίκη επί των Μπακς με 115-107.

Συγκεκριμένα, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος διεκδικεί το δαχτυλίδι αφού θα κλείσει τη χρονιά στο Μπρούκλιν έπειτα από τα δυο δεκαήμερα συμβόλαια που υπέγραψε αρχικώς στους Νετς, τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους (3/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ στα 30' που έμεινε στο παρκέ.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο κόουτς των Νετς, Στιβ Νας αναφέρθηκε ειδικά στην απόδοση του Τζέιμς: «Περιμένουμε από όλα τα παιδιά να βοηθήσουν και σήμερα έγινε ακριβώς αυτό. Μας συμβαίνει όλη την χρονιά να χάνουμε κάποιον παίκτη και κάποιος άλλος να βγει μπροστά.

Ποιος το περίμενε πριν τον αγώνα ότι θα έπαιζε 30 λεπτά ο Μάικ. Σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, έβγαλε φάσεις, πάλεψε. Είναι ωραίο να βλέπω παίκτες που είναι εκτός ροτέισον να αρπάζουν την ευκαιρία, να βγαίνουν μπροστά και να παίζουν καλά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα