Κάτας: «Είμαι υπεύθυνος για την πνευματική προετοιμασία του ματς»

Κάτας: «Είμαι υπεύθυνος για την πνευματική προετοιμασία του ματς»

bet365

Ο Όντεντ Κάτας πήρε την ευθύνη πάνω του για την ήττα του Παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το Λαύριο και υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να... μάθει το μάθημά της.

Ο Ισραηλινός προπονητής είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα και την ισοφάριση της σειράς από το Λαύριο: «Είναι κακό αποτέλεσμα για μας. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Το Λαύριο έδειξε χαρακτήρα στα Playoffs και αυτό φάνηκε που επέστρεψαν στην προηγούμενη σειρά από το 0-2. Δεν έχει σημασία ποιος είναι αντίπαλος. Δεχθήκαμε πολλούς φθηνούς πόντους οι οποίοι ήταν εκτός του πλάνου μας» και συνέχισε:

«Δεν ήμασταν έτοιμοι όσον αφορά το πνευματικό κομμάτι του αγώνα και εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό. Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι όπως στο πρώτο και ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει με τους παίκτες. Δεν περιμέναμε εύκολο ματς όπως το πρώτο. Αυτά συμβαίνουν ύστερα από μια εύκολη νίκη. Ήταν 1-0 τότε. Τώρα έγινε όπως και στον ημιτελικό. Χάσαμε το δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να μάθουμε το μάθημά μας. Τους χτίσαμε την ψυχολογία τους μετά το πρώτο δεκάλεπτο.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα