Κάτας: «Περιμένουμε διαφορετικό ματς στο Λαύριο, μετά το τέλος θα δούμε για Νέντοβιτς»

Κάτας: «Περιμένουμε διαφορετικό ματς στο Λαύριο, μετά το τέλος θα δούμε για Νέντοβιτς»

bet365

Ο Όντεντ Κάτας εστίασε περισσότερο στην άμυνα της ομάδας του και αφού υποστήριξε ότι περιμένει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι στο Λαύριο, μίλησε για τον Νέντοβιτς και το πρωτάθλημα της ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα τέτοιο παιχνίδι, αλλά πραγματικά μου άρεσε ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση είχαμε διάρκεια, αλλά τα πάντα ξεκινούσαν από την άμυνά μας. Στην δεύτερη περίοδο δεν παίξαμε με τον σωστό τρόπο και κάναμε πολλά λάθη. Το Λαύριο έδειξε χαρακτήρα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά στα playoffs.Δεν περίμενα τέτοιο παιχνίδι, αλλά πραγματικά μου άρεσε ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση είχαμε διάρκεια, αλλά τα πάντα ξεκινούσαν από την άμυνά μας. Στην δεύτερη περίοδο δεν παίξαμε με τον σωστό τρόπο και κάναμε πολλά λάθη. Το Λαύριο έδειξε χαρακτήρα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά στα playoffs. Περιμένω διαφορετική κατάσταση στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε πολλή ενέργεια αμυντικά και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για τον Νέντοβιτς: «Δεν το σκεφτόμαστε αυτήν τη στιγμή. Έχουμε εστιάσει στους αγώνες που θέλουμε για να κερδίσουμε για το πρωτάθλημα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους, με πολλά σκαμπανεβάσματα εξαιτίας κορονοϊού. Είναι σημαντικό για το σύλλογο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία του ο «Νέντο» κι αφού τελειώσει αυτή η σειρά και το πρωτάθλημα, θα συζητήσουμε και για το μέλλον».

Για το πρωτάθλημα της ομάδας μπάσκετ Γυναικών: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Είδα το δεύτερο ημίχρονο του πέμπτου αγώνα. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών έδειξε τη δύναμη του Παναθηναϊκού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα