Β' Εθνική: Καταγγελία Ζωγράφου μετά από βανδαλισμούς! (pics)

Gazzetta team
Β' Εθνική: Καταγγελία Ζωγράφου μετά από βανδαλισμούς! (pics)

bet365

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου προχώρησε σε καταγγελία κατά της ομάδας του Αιγάλεω, μετά τους βανδαλισμούς στα αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου στου Ζωγράφου
Η αναμέτρηση της Β' Εθνικής, ανάμεσα στην ομάδα του Ζωγράφου και το Αιγάλεω, στιγματίστηκε από πρωτοφανείς βανδαλισμούς στα αποδυτήρια του γηπέδου Ζωγράφου.
Οι παίκτες των φιλοξενούμενων, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, προκάλεσαν καταστροφές στα αποδυτήρια, μετά την ήττα στο παρκέ.

«Σε πεδίο βολής μετατράπηκε το κλειστό Γυμναστήριο Ζωγράφου στην Ωρίωνος, όπου έγιναν βανδαλισμοί και καταστροφές, εχθές μετά τον αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη μεταξύ ΕΦΑΟΖ – ΑΙΓΑΛΕΩ.

Η ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ, αφού υπέστη ήττα από τον ΕΦΑΟΖ, στη συνέχεια οι παίκτες έσπασαν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων .

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, καταγγέλλει δημόσια αντιαθλητικές συμπεριφορές, που δεν προάγουν τον αθλητισμό και το ευ – αγωνίζεσθαι και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να προστατευθεί η δημοτική περιουσία και να λογοδοτήσουν οι καταστροφείς.

Στόχος μας είναι, όχι μόνο να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στο γήπεδο, αλλά να συμβάλλουμε ενεργά στην καταπολέμηση της αθλητικής βίας και του φανατισμού», αναφέρει η καταγγελία στην επίσημη σελίδα του Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

 

Τελευταία Νέα