Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Γιώργος Τσίρος

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Γιώργος Τσίρος

bet365

Η Νίκη Αμαρουσίου πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της συμμετοχής της στη Γ' Εθνική, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιώργου Τσίρου.

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Γιώργου Τσίρου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 28χρονος γκαρντ – φόργουορντ (1μ.88), ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο. Γαλατσίου και τον Αργοναύτη Ραφήνας τίθεται στη διάθεση του προπονητή Νίκου Χρυσόγελου ενόψει της συμμετοχής της Νίκης Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020/21.

Η Νίκη Αμαρουσίου υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της αφού μετά από τις ανανεώσεις των Παντελή Κυπριτζόγλου, Γιάννη Τσέκενη, Γιώργου Φρίμα, Βαγγέλη Τσιάτσιου και Ντέιβιντ Βισνιέφσκι ήλθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Τσίρο με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες.

«Αρχικώς, ήταν πολύ ωραίος ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης της Νίκης Αμαρουσίου και ο κόουτς, τον οποίο γνώριζα ήδη. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων βρήκαμε κοινά σημεία επαφής σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία και τους στόχους.

Η ομάδα δουλεύει ήδη για την επόμενη σεζόν, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις, τα δεδομένα και τις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής, με στόχο να ανταποκριθεί στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε χρόνο και να είμαστε έτοιμοι πριν από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας μας.

Είναι καλό ότι σαν ομάδα, δεν γίνονται μεγάλες δηλώσεις… Χαμηλά η μπάλα! Μέσα από τη δουλειά μας θα μιλήσουμε για το τι παραπάνω μπορούμε να πετύχουμε. Μόνος στόχος είναι η σκληρή δουλειά» ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του στο nikiamarousiou.gr.

NEWS FEED