Στη Γ’ Εθνική με Χρυσόγελο η Νίκη Αμαρουσίου

Gazzetta team
Στη Γ’ Εθνική με Χρυσόγελο η Νίκη Αμαρουσίου

bet365

Ο Νίκος Χρυσόγελος θα κοουτσάρει τη Νίκη Αμαρουσίου στη Γ’ Εθνική της σεζόν 2020/21, επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

H ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων.

«Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει στη Γ’ Εθνική κατηγορία με τον Νίκο Χρυσόγελο στην άκρη του πάγκου.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος φέτος ήταν τεχνικός διευθυντής της ανδρικής ομάδας, αναλαμβάνει εκ νέου χρέη head coach αντικαθιστώντας τον Τάσο Νικητόπουλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η άνοδος στη Γ’ Εθνική ήταν ένας στόχος που κυνηγούσαμε τα τελευταία δυο χρόνια. Σε ό,τι αφορά την εφετινή σεζόν, ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Είχαμε τους συνδιεκδικητές της ανόδου στο 2-0, οι τραυματίες είχαν επιστρέψει, παίζαμε καλό μπάσκετ, πήραμε τις νίκες που θέλαμε στα κρίσιμα σημεία… Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως αν το πρωτάθλημα συνεχιζόταν, θα είχαμε πραγματικά μεγάλες πιθανότητες ώστε να τελειώσουμε τη δουλειά στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για την άνοδο όμως περιμένουμε να δούμε το νέο πλαίσιο της Γ Εθνικής κατηγορίας. Δεν ξέρουμε για παράδειγμα, πόσοι όμιλοι θα σχηματιστούν, ποιες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή, πόσες θα ανέβουν και πόσες θα υποβιβαστούν, τι θα γίνει με την κατανομή των ομάδων από την επαρχία… Όπως και να έχει το πράγμα, θα είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε συμβεί και αποφασιστεί από την Ομοσπονδία»!

Όσον αφορά την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει η Νίκη Αμαρουσίου τη νέα σεζόν, είπε:

«Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει! Μια ομάδα που θα παίζει στο 100% και θα διεκδικεί πάντα το ροζ φύλλο, παίζοντας γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ. Του χρόνου η Νίκη Αμαρουσίου κλείνει 30 χρόνια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στη Β' Εθνική, την υψηλότερη κατηγορία που έχει συμμετάσχει το σωματείο μας στο παρελθόν! Όπως προανέφερα, θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παρά τις δυσκολίες και τα νέα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού δίχως όμως να παραμελούμε το κομμάτι των υποδομών που για εμάς είναι πολύ σημαντικό»!

Κλείνοντας, στάθηκε στη σημασία που δίνει η Νίκη Αμαρουσίου στις μικρές ηλικίες, αποδίδοντας τα εύσημα στους συντελεστές της εφετινής πορείας:

«Στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα βρίσκονται τρία παιδιά από τα τμήματα υποδομής μας! Είχαμε προγραμματίσει να το κάνουμε από του χρόνου όμως ο κορονοϊός μας… υποχρέωσε να το κάνουμε φέτος. Πρόκειται για δυο παιδιά από την παιδική ομάδα που φέτος ανέβηκε στη β κατηγορία και ένα από την εφηβική που θα κάνουν το πρώτο βήμα, παρακολουθώντας τις υποχρεώσεις του ανδρικού. Γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής της Νίκης με στόχο τα δικά μας παιδιά να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Είχαμε να το κάνουμε από τη χρονιά της Β’ Εθνικής (2015-16), χρειάζεται δουλειά, κόπο και μεγάλη προσπάθεια… Με την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά του Παιδικού για την άνοδο στη β κατηγορία. Θέλω, επίσης να πω συγχαρητήρια στους προηγούμενους προπονητές της Νίκης, τον Τάσο Νικητόπουλο και τον Γιάννη Αβραμίδη για τη δουλειά που έκαναν φέτος, έχουν μεγάλο μερίδιο στην άνοδο όπως και όλα τα παιδιά της ανδρικής ομάδας».

 

Τελευταία Νέα